profile_logo_4f.jpg Din sikre leverandør af byggematerialer

 

Profile A/S blev etableret i 1999 og har siden starten markeret sig som en kompetent samarbejdspartner og leverandør til byggebranchen. I takt med betydelige udvidelser af sortimentet er virksomhedens aktiviteter gennem årene blevet væsentligt forøget. Rådgivning og salg er placeret i Rødekro. 
Profile A/S er ligeledes repræsenteret med egen afdeling i Trelleborg, Sverige.

headquater.jpg

Trælast- og bygningsartikler
Tømmerhandlere og byggemarkeder tilbydes et omfattende sortiment – her skal blot nævnes nogle enkelte: Nibra Tagsten, Hüttemann Limtræ, NOVA Lister samt PROTEX® programmet, som er et komplet system til beskyttelse af husets klimaskærm.

lager.jpg

Knowhow - og sikre leverancer
Profile A/S ser det som sin vigtigste opgave, til stadighed at kunne tilbyde sine samhandelspartnere de bedste produkter, herunder de seneste nyheder - til konkurrencedygtige priser.  

Det stiller krav om knowhow, specialviden og ikke mindst godt købmandskab i indkøbssituationen. Opgaven bliver til fulde løst af faguddannede medarbejdere, hvis viden og ekspertise også står til rådighed for kunderne ved deres valg af produktløsninger.

Kort ekspeditionstid ved ordrer - og evnen til at gennemføre hurtige og præcise leverancer  - er også et af kendetegnene ved Profile A/S.I hverdagen er dette sikret ved store lagre, moderne transportmateriel  - kombineret med en serviceorienteret medarbejderstab.

Samarbejde og tillid

Profile A/S har gennem sine aktiviteter sikret sine professionelle kunder de bedste kommercielle muligheder. Dyb indsigt i kundernes hverdag, tillid og nærhed i kontakten vil altid være et vigtigt element i samarbejdet for Profile A/S. Og det vil det også være fremover!

Profile A/S

Skånevej 2
6230 Rødekro
Tlf.: 7363 1000
Fax: 7363 1001
info@profile.dk


CVR-nr. 24 21 23 94