ProFire Panel

Akustikbeklædning

Træ tilbage i byggeriet

Vi mærker en stærkt stigende efterspørgsel efter vores eksklusive akustikbeklædning til loft og væg. Produkterne består af en gennembrandimprægneret kerne af enten krydsfinér eller LVL. Akustikbeklædningen kan leveres med original træoverflade eller pålægges en finer og olie eller lak.

Der er mange parametre, der spiller ind, når arkitekterne sætter stregerne på tegnebrættet; en af de vigtigste i vores øjne er bæredygtighed. Bæredygtigheden er grunden til, at Profile A/S har valgt en naturlig og ugiftig brandhæmmer - BURNBLOCK®

Mulighederne er mange, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig videre med dit projekt.

Bæredygtighed


Listepanel

Et eksklusivt loft- og vægbeklædningssystem, som er skræddersyet til hvert enkelt projekt. Listepanelerne består af en kerne af brandimprægneret krydsfinér og kan leveres med original træoverflade eller pålægges finér efter ønske.
Krydsfinéren slidses op i ønskede listebredder og sammensættes med akustikdug til et færdigt panel. Åbningsgrad, listetykkelse og -bredde tilpasses det enkelte projekt. Panelet er populært og udtryksfuldt.


Lamel

Lamel består af en kerne af brandimprægneret LVL, og kan leveres med original træoverflade eller pålægges finér efter ønske.
LVL 40x39 mm B-s1,d0 i 6 meters længde lagerføres i Rødekro


Panel

Vores paneler består af en brandimprægneret krydsfinér. Panelerne kan efter ønske leveres enten med original krydsfinérsoverflade eller pålægges anden træfinér samt overfladebehandling.

Vi kan yderligere perforere eller slidse krydsfinéren på fabrikken.
Panelerne vil dermed ved levering være klar til montage.

Bliv inspireret af vore referencer

Listepanel

Listepanel

Se billeder

Lamel

Lamel

Se billeder

Panel

Panel

Se billeder

 

GENVEJE

Prodeck Komposit Brochure
Prodeck Komposit Drifts- og
Vedligeholdelsesvejledning

Prodeck Komposit DoP krydsfiner
Prodeck Komposit CE mærke krydsfiner
Prodeck Komposit Certifikat
Galleri
Referencer Se referencer her

Certificering

fsc
FSC


pefc
PEFC