Bæredygtighed Profile A/S

Bæredygtighed

Hos Profile A/S har vi aktivt valgt at prioritere bæredygtighed i vore træprodukter. Vi ønsker at præge udviklingen af bæredygtigt skovbrug, og størstedelen af vore træprodukter er derfor produceret af FSC- eller PEFC-certificeret træ.
Omdrejningspunktet for vore produkter har altid været solide materialer, tillid til det gode håndværk samt respekt for bæredygtighed. Tre stærke værdier som hver eneste dag er en prioritet.

FSC

FSC

FSC mærket er din sikkerhed for ansvarligt skovbrug samt forbedrede levevilkår for lokalbefolkningen i verdens skove.
FSC sikrer optimale forhold indenfor miljø, økonomi og levevilkår for både mennesker og dyr.

PEFC

PEFC

PEFC mærket er din sikkerhed for bæredygtigt skovbrug. Non-profit organisationen sikrer forsvarligt miljø, social, og økonomisk levedygtig skovforvaltning, som er gældende nu og i de næste mange generationer.

Når du køber træprodukter ved Profile A/S, er du med til at opretholde en sund balance i verdens skove.

Bæredygtighed er en del af vores DNA

Profile A/S ønsker, at bæredygtighed skal være en del af vores DNA. Vi vil være i stand til at rådgive og inspirere håndværkere, arkitekter, bygherrer og entreprenører til i endnu højere grad at anvende bæredygtige materialer i byggeriet.

Få professionel vejledning i hvordan produkter fra Profile A/S kan bidrage til bæredygtigheden i et givent projekt.

DGNB Profile A/S

Hvad er DGNB?

  • DGNB står for Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen og er den tyske bæredygtighedscertificering for bygninger. Den første danske version af DGNB-certificeringen blev lanceret i 2012 og administreres af Green Building Council.
  • Ordningen er tilpasset dansk lovgivning og normer.
  • Kriterier og underkriterier er samlet under 5 overordnede hovedkvaliteter: miljø, økonomi, social, teknik og proces.

BREEAM Profile A/S

Hvad er BREEAM?

  • BREEAM står for Building Research Establishment environmental assessment method og er en britisk certificeringsordning.
  • Det er den første ordning tilbage fra 1990 med direkte fokus på bæredygtighed. Dermed danner den forbillede for udviklingen af andre ordninger for bæredygtighed.
  • Ordningen gør det muligt at sammenligne byggeriers grad af bæredygtighed og er løbende blevet udviklet, så den også retter sig mod en international sammenhæng.

LEED Profile A/S

Hvad er LEED?

  • LEED står for Leadership in Energy and Environmental Design og er en amerikansk certificeringsordning.
  • Certificeringsordningen er udviklet i løbet af 1990'erne til det amerikanske marked, men er i dag i mere end 165 lande og områder.
  • Bygninger, der er LEED-certificerede, sparer energi, vand, ressourcer, generer mindre affald og støtter menneskers sundhed.