About Profile A/SProfile A/S bygning

Om Profile A/S

Profile A/S blev etableret i 1999 og har siden starten markeret sig som en kompetent samarbejdspartner og leverandør til byggebranchen. I takt med betydelige udvidelser af sortimentet er virksomhedens aktiviteter gennem årene blevet væsentligt forøget. Rådgivning og salg er placeret i Rødekro.
Profile A/S er ligeledes repræsenteret med egen afdeling i Sverige.

profile rodekro

Tømmerhandlere og byggemarkeder tilbydes et omfattende sortiment - her skal blot nævnes nogle enkelte: Nibra tagsten, Hüttemann limtræ, NOVA Lister samt Protex® programmet, som er et komplet system til beskyttelse af husets klimaskærm.

Vi ser det som vores vigtigste opgave, altid at kunne tilbyde vore samhandelspartnere de bedste produkter, herunder de seneste nyheder - til konkurrencedygtige priser.

Det stiller krav om knowhow, specialviden og ikke mindst godt købmandskab i indkøbssituationen. Vore faguddannede medarbejdere hjælper gerne med viden og ekspertise ved valg af produkter.

Vores store lagre gør, at vi sikrer dig kort ekspeditionstid, hurtig og præcis leverance med moderne transport.

Samarbejde og tillid

Vi sikrer vore professionelle kunder de bedste muligheder. For os er Indsigt, tillid og nærhed grundelementet i samarbejdet.

profile lager