Made in Aarhus

Made in Aarhus

Made in Aarhus
Lisbjerg, 8200 Aarhus N

Udført:
2021 Nordic Real Estate Partners (NREP)

Entreprenør:
JCN Bolig A/S

Rymarken 2, 8210 Aarhus
Tlf.: 9713 1916
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.jcn-bolig.dk

JCN Bolig A/S

Profile A/S i flyvende levering over Aarhus

Nøgleordet er bæredygtighed i aller bredeste forstand. Ved at tænke bæredygtighed ind fra starten, har boligprojektet øget hensynet til social trivsel, levetidsøkonomi og mindsket miljøbelastning. I selve byggeprocessen har man, så vidt muligt, gjort brug af upcyclede materialer fra Aarhus og omegn, heraf navnet ”Made in Aarhus”.

De i alt 215 lejeboliger opføres i 12 klynger fordelt på grønne og rekreative områder. Her er der vilde blomster, frugttræer, legepladser og gårdrum til sociale arrangementer. Alle boliger opføres med sedum tag (grøn bevoksning). Facaderne fremstår med forskellige beklædninger, f.eks. tegl, metal, skifer og træ i en kombination af nye certificerede produkter og upcyclede materialer. Hver klynge har en eller to åbne adgangshuse. Adgangshusene er åbne limtræskonstruktioner overdækket med glastag.

JCN Bolig A/S er totalentreprenør på sagen, hvor Profile A/S via Bygma Herning er stolt leverandør af PEFC-certificerede limtræskonstruktioner, der lever op til kravene for et DGNB Guld-certificeret byggeri.