Bæredygtighed Profile A/S

Bæredygtighed

Omdrejningspunktet for vores virksomhed er at tilbyde solide kvalitetsmaterialer, fremme godt håndværk og bidrage til ansvarlige løsninger.

Det er vores mål at være i stand til at rådgive og inspirere håndværkere, arkitekter, bygherrer og entreprenører til i endnu højere grad at anvende materialer, der kan bidrage til at reducere byggeriets samlede CO2-aftryk.

Hos Profile A/S har vi bl.a. valgt at specialisere os i at bygge med træ. Vi har konstant fokus på at øge vores kompetencer, viden og erfaring med træbyggeri, fra projektering til udførelse. Ved at anvende træ til bærende konstruktioner, i stedet for mere energitunge materialer, såsom stål og beton, kan byggeriets samlede CO2-aftryk reduceres markant.

Vi understøtter udviklingen af ansvarligt drevet skovbrug, hvilket betyder, at alle vores træprodukter enten er FSC- eller PEFC-certificerede.

Hos Profile A/S arbejder vi løbende på at opdatere vores samlede sortiment af byggematerialer, så vi kan matche væksten indenfor certificerede byggerier, hvor ansvarlige løsninger og lang holdbarhed har afgørende betydning.