Nordborg Resort

Nordborg Resort
Nordborg, Als

Udført
Forventes færdigt 1. kvartal 2025

Bygherre
Nordborg Resort Ejendomme A/S

Entreprenør
Hoffmann A/S
Fabriksparken 66, 2600 Glostrup
Telefon: +45 4329 9000
Web: www.hoffmann.dk

Hoffmann A/S

Nordborg Resort – ambitiøs arkitektur tæt på hav, mark og skov

På det 190 hektar store areal nord for Nørreskov på Nordals, bliver der lige nu bygget et nyt og topmoderne ferieresort, der integrerer den totale ferieoplevelse i en oase af natur. Byggeriet har stort fokus på bæredygtighed, og det er en målsætning, at hele resortet skal opnå DGNB Guld-certificering. Det nye resort kommer til at rumme ca. 440 feriehuse fordelt på 90 individuelle bygninger og 350 klyngehuse. Derudover opføres der velkomstbygning, centerbygning, vandland, besøgsgård, aktivitetscenter, cykeludlejningscenter, strandcafé og pier mm.

I skrivende stund er centerbygningen, Market Dome, under opførelse. Den kommer til at udgøre hjertet i Nordborg Resort, og er placeret centralt og på resortets højeste punkt. Den 7.500 m² store bygning kommer til at rumme restauranter, caféer, legeland, bager, supermarked m.m.

Profile A/S leverer i samarbejde med Hoffmann A/S og via Bygma Sønderborg den ikoniske limtræskonstruktion til det ca. 3.750 m² store tag. Den store “foldede” tagflade holdes oppe af markante limtræssøjler i varierende højde. Udefra giver taget indtryk af fin origami foldeteknik, indendørs får man oplevelsen af at gå rundt under kæmpemæssige trækroner. Konstruktionen opføres som en rammekonstruktion, der afstiver bygningen i den ene retning og med vindkryds i den anden retning. Søjlernes højder varierer mellem 6 – 10,5 meter og bærer op til 8 limtræsdragere af 260/360 x 1360 mm. Mellem dragerne spænder de 180 x 480 mm tag-åse.

Hos Profile A/S er vi stolte af at være en del af det spændende projekt og ser frem til samarbejdet med de kommende resortbygninger.