Silkeborg Trailcenter

Silkeborg Trailcenter

Silkeborg Trailcenter

Bygherre
Silkeborg Kommune

Forhandler
Bygma Horsens

Entreprenør
Torp | Andersen a/s
Industrivej 15 - 8881 Thorsø
Telefon: +45 8761 6100
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: torpandersen-as.dk

Torp | Andersen a/s

Silkeborg Trailcenter – inspirerer til oplevelser i naturen

Silkeborg Trailcenter er et alsidigt længehus, der ligger placeret i overgangen fra by til skov. Centret fungerer både som mødested og aktivitetscenter, hvorfra man kan starte eller slutte sin tur ud i naturen. Indendørs er der bl.a. omklædning, toiletforhold og et stort opholdsrum. Udendørs er der træningsfaciliteter, cykelservicestation og en nedsænket bålhytte. Der er også en MTB-teknik bane, hvor der kan prøves kræfter med sving, hop og drop, inden turen går ud på sporene.

Silkeborg Trailcenter er åbent for alle. Både for dem der søger fart og spænding, men også for dem der søger ro og fordybelse. Udover de mange faciliteter huser trailcentret også et stærkt foreningsliv, der er med til at skabe et levende og inspirerende miljø.

Silkeborg Trailcenter er opført med en bærende konstruktion af rammer i limtræ og lærk. En del af rammerne skal stå ubeskyttet udendørs og dermed indenfor anvendelsesklasse 3. Limtræsrammerne fra Profile A/S er derfor leveret i en kombination af både gran og lærk. Lærk til de udendørs rammer og gran til de beskyttede indendørs rammer.

Profile A/S leverer i samarbejde med Torp Andersen A/S og via Bygma Horsens certificeret limtræ og lærk til hele byggeriet.