Patriciervilla i Skagen

Patriciervilla Skagen

Facaderenovering
Patriciervilla i Skagen

Udført:
Sommer 2023

Forhandler:
Bygma Bindslev

Entreprenør:
Fjordbak Byg A/S

Hirtshalsvej 246, 9800 Hjørring
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.fjordbakbyg.dk

Fjordbak Byg A/S

Facaderenovering af patriciervilla i Skagen

Trænger dit hus til en facaderenovering, er Baumit Facadeisoleringssystem med Austrotherm Resolution® en god investering. Udover en flot facade med lang levetid, bliver huset sundere at bo i, og varmeforbruget bliver mindre.

Facadeisoleringssystemet med Austrotherm Resolution® har en meget høj isoleringsevne, hvilket betyder, at man kan opnå samme isoleringseffekt med færre millimeter. Den superslanke facedeisoleringsløsning er ekstra attraktiv for patriciervillaer med mange arkitektoniske detaljer.

Patriciervillaen i Skagen er blevet isoleret med 50 mm Austrotherm Resolution® facadeplader, hvilket svarer til ca. 80 mm isoleringseffekt sammenlignet med konventionel isolering. Facaden er afsluttet med Baumit FineTop 1,0 mm slutpuds. På væggene er slutpudsen tonet i farven 0284 - Skagensgul og soklen er tonet i farven 0908.

Fjordbak Byg A/S har været entreprenør på projektet, hvor Profile A/S via Bygma Bindslev har leveret Baumit produkter og bistået med løbende teknisk rådgivning direkte til entreprenøren under hele projektet.