Nibra Tagsten

Nibra Tagsten

Med Nibra Tagsten får du et tag der holder. Tagstenen er fremstillet i en særlig fin kvalitet. Den består af 100% keramisk ler, der gør den ekstra holdbar og modstandsdygtig over for det omskiftelige danske klima. Med Nibra Tagsten er du mere effektiv beskyttet mod fugt og frost, end med de fleste andre tagprodukter. Nibra Tagsten har en brudstyrke på 250% over kravet, og en maksimal fugtoptagelse på 3%. Det er to unikke egenskaber, som sikrer Nibra Tagstenen en ekstra lang levetid.

Nibra Tagsten produceres af Nelskamp. En familieejet virksomhed, der har fremstillet tagsten siden 1926. Det er en af de førende producenter af tagsten i Tyskland, og de har i dag fem topmoderne produktionsværker, som udvikler tagsten, der er kendt for sin høje kvalitet og en ydeevne, der på flere områder ligger langt over standardkravene. Nibra Tagsten brændes i egen form ved ekstremt høje temperaturer for at opnå sine særlige  holdbare egenskaber. Med Nibra Tagsten får du 40 års garanti og et flot tag, der holder i generationer.

Form og type

Nibra H14

Nibra H14

En meget traditionel tagsten. Den ligner den klassiske danske tagsten, men er en teknisk videreudvikling. Den elegante buede profil, danner et levende tag med jævne bølger, som skaber et spil af lys og skygge på tagfladen. Tagstenen passer både til nye og ældre bygninger.

Forbrug/m² ca. 13,6 - 14,4 stk.

Se farvevarianter / Læs mere

Nibra H10

Nibra H10

H10 er storesøsteren til H14. En flot og traditionel tagsten i et lidt større format, som derfor også er hurtigere at lægge. På oplægningen spares der tid og lægter, da antallet pr. m² er mindre og lægteafstanden større. H10 og H14 minder rigtig meget om hinanden, når først taget er lagt.

Forbrug/m² ca. 10,1 - 10,9 stk.

Se farvevarianter / Læs mere

Nibra G10

Nibra G10

Den glatte overflade på denne tagsten giver et minimalistisk, ensartet og stringent udtryk. Den er meget velegnet til store tagflader og passer perfekt til den moderne byggestil. Nibra G10 kan lægges i halvforbandt, hvorved der opnås et skiferlignende look.

Forbrug/m² ca. 10 stk.

Se farvevarianter / Læs mere

Nibra F10Ü

Nibra F10Ü

F10Ü er en romerfals tagsten. Den har en fleksibel lægteafstand. Profilen er flad i bunden med en markeret bue i siden. Det får bølgerne på tagfladen til at fremstå mere skarpe. Det er et meget karakterfuldt tag, med et lidt mere stringent udtryk end H10 og H14.

Forbrug/m² ca. 10 stk.

Se farvevarianter / Læs mere

Nibra F8 ½

Nibra F8 ½

En stærk og solid tagsten. Den optimale udformning på top- og sidefalserne giver den en meget fleksibel lægteafstand på op til 35 mm, hvilket gør den nem og økonomisk at lægge. Tagstenen egner sig godt til store tagflader og har samtidig et klassisk og æstetisk udtryk.

Forbrug/m² ca. 8,5 stk.

Se farvevarianter / Læs mere

Nibra Ds5

Nibra Ds5

En storformat tagsten som er Nibra®-sortimentets mest økonomiske kvalitetsløsning til de meget store tagflader. Tagstenen kan være et godt alternativ til stål og eternit, hvis man ønsker et tag i høj kvalitet og med lang levetid.

Forbrug/m² ca. 6 stk.

Se farvevarianter / Læs mere

 

Brochurer/Dokumentation

Brochure
Drift og vedligeholdelse
Garantibevis
EPD
Tagtilbehør